Design

Ammennamme inspiraatiomme hämäläisestä luonnosta ja Päijänteen järvi-maisemasta ja nimeämme jokaisen uuden ovimallimme Päijänteestä, järvestä, vedestä ja luonnosta lähtien.

Read More
Anne Sirenidesign
Yksilöllisyys

Uskomme, että rakkaus tekemiseen näkyy myös lopputuotteessa eli meidän tapauksessamme sinun ovessasi. Lähdemme siitä, että kukin asiakkaamme saa kustannustehokkaasti oman näköisensä oven. Olemme täällä sivua varten.

Read More
Anne Sireniyksilöllisyys
Päijänne-ovilla Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Päijänne-ovet on saanut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla, sillä se on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Read More
GDPR:n mukainen tietosuojaseloste

Keräämme asiakkaidemme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötiedot ovat eri yhteydenpitovälinein asiakkaidemme itsensä luovuttamia ja käsittelemme niitä luottamuksellisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) edellyttämällä tavalla asianmukaisesti suojattuna. Lue lisää tietosuojaperiaatteistamme alla tästä artikkelista.

Read More