JÄLLEENMYYJÄT

Yhteistyössä kanssamme

TUTUSTU JälleenmyyjIImme:

EDUSTUSLIIKE ILKKA HÄKLI OY

Käpykuja 4, 39200 KYRÖSKOSKI

Kattava rakennustarvikkeiden ja -palveluiden hankintapalvelu rakentajille. Etsin rakentajan tarpeisiin sopivimmat ja edullisimmat ratkaisut laajasta tavarantoimittajien ja palveluntarjoajien verkostosta. Riippumattomana toimijana voin palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti, ilman sitoutumista tiettyihin tuotteisiin ja toimittajiin. Tarjoamani hankintapalvelu joustaa ja soveltuu hyvin kaiken kokoisiin ja tyyppisiin rakennushankkeisiin, uudisrakentamisesta remontteihin ja saneerauksiin. Palvelu kattaa rakentamisessa tarvittavien tuotteiden ja palveluiden kilpailuttamisen ja hankinnan.


haminan puupojat oy

Pienteollisuuskatu 11, 49400 HAMINA

Haminan Puupojat on palveleva puu- ja rautakauppa-alan yritys Haminassa.

Kattavan puutavaravalikoiman lisäksi löydät meiltä myös kaikkeen kodin remontoimiseen liittyvää materiaalia ja tarvikkeita. Sahauspalvelu ja kotiinkuljetuspalvelu kuluu myös palveluihimme.


HEINOLAN KESKUSLUKKO OY

Rajakatu 10, 18100 HEINOLA

Valtuutettu Abloy-lukkoliike palvelee koti- ja yritysasiakkaita kaikissa lukitukseen ja valvontaan liittyvissä asioissa. Heinolan Keskuslukko Oy on perustettu 2004 palvelemaan heinolalaisia sekä tarjoamaan alan parhaimpia tuotteita sekä palveluja myös seudun yrityksille. Lukoista vetimiin, turvajärjestelmistä nosto-oviin ja sammuttimiin. Kaikki kätevästi samasta paikasta. Sen minkä myymme, tarvittaessa asennamme. Aina asiakkaan tarpeet huolellisesti huomioon ottaen. Tervetuloa tutustumaan myymäläämme. Meillä palvellaan.


helsingin puupalvelu oy

Rajavoudinkuja 4, 01740 VANTAA

Saat rakentamisen ja remontoinnin materiaalit ja tarvikkeet joko paikan päältä Vantaalta tai tilaamalla tuotteen suoraan sivuiltamme.

Tunnemme rakentajan ja remontoijan tarpeet. Helsingin Puupalvelu on tarjonnut 33 vuoden ajan rakentajille ja remontoijille puutavaran että rautakauppatuotteet. Toimialueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa sekä lähikunnat. Verkkokauppa palvelee 24/7 ja toimitukset tapahtuu koko Suomeen.

Henkilökunta on koulutettua ja tuntee rakennusalan tarpeet. Toimimme nopeasti – toimitamme tavaran nopeasti ja varastotuotteet on myös noudettavissa saman tien.


kanavan lasimestari oy

Pasolanharjuntie 2, 17200 VÄÄKSY

Lasimestarilta laadukkaat ikkunat ja ovet heti varastosta noudettuna tai toimituksella koko Suomeen. Kauttamme myös mittatilausikkunat ja -ovet.


loviisan puu oy

Seppäläntie 53, 07900 LOVIISA

Loviisan Puu on rakentamisen erikoisliike. Meiltä saat kaiken puurakentamisen materiaalit ja tarvikkeet. Monipuolista saha- ja höyläpuutavaran valikoimaamme täydentävät monet levytuotteet, eristeet, ovet, ikkunat, ja kattopäällysteet.


puumerkki-ketju

www.puumerkki.fi

Puumerkki on puupohjaisten rakennustarvikkeiden asiakaslähtöinen ja kilpailukykyinen puutavaran jakelu- ja myyntikanava. Mutta olemme myös paljon enemmän, olemme monipuolisia puun ja rakentamisen moniosaajia. Tarjoamme tarkoituksenmukaisia ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja sekä palveluja asiakkaiden tarpeisiin -  emme ainoastaan yksittäisiä tuotteita. 

Toimimme Suomessa, Virossa ja Latviassa. Palvelemme rakennusliikkeitä, jälleenmyyjiä ja puuta sekä levyjä käyttävää teollisuutta.


puusepänliike a.asikainen ky

Vihnekatu 20, 55800 IMATRA

Puusepänliike A. Asikainen Ky valmistaa ikkunoita ja ovia Imatralla Rönkän teollisuusalueella vanhan kuutostien varressa. Puusepänliikkeen alkujuuret ajoittuvat 1960-luvun loppupuolelle.


rakentajan sarokas oy

Polttolaitoksenkatu 17, 20380 TURKU

Sarokas on vuonna 1936 perustettu rakennus- ja sisustustarvikkeita myyvä turkulainen perheyritys. Pitkät perinteet, vankkumaton ammattitaito rakentamiseen sekä tinkimätön asiakaspalvelu ovat olleet konseptin punainen lanka jo heti yrityksen alkuajoilta lähtien.

Tuotevalikoimamme koostuu parhaista ja laadukkaista alan materiaaleista ja pitää sisällään jopa 16 000 nimikkeen varastovalikoiman. Tämän lisäksi tarjoamme toimitusmyyntinä yli 100 000 tuotetta aivan kätesi ulottuville, siis käytännössä kaiken mitä kodin rakentamiseen tarvitset!


Oy trekomentum ab

Laivurinkatu 19, 68600 PIETARSAARI


 

VINKKEJÄ SINUN NÄKÖISESI OVEN VALINTAAN:


Tuotteitamme