Sivustomme evästekäytäntö

 

Tietoa evästeistä

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Kun käyttäjä palaa sivulle myöhemmin, selain lähettää sivulle takaisin sille kuuluvat evästeet auttaakseen selaajan uudelleen vierailua siellä. Eväste on sivuston kävijöille vaaraton eikä ole tekemisissä henkilökohtaisten tietojen kanssa.

Evästeet Päijänne-ovien sivustolla

Käytämme evästeitä sivuston toimivuuteen, analysointiin ja markkinointiin liittyviin tarkoituksiin. Analysoimme sivuston liikennettä Googlen Analytics palvelulla. Seurannan tarkoitus on kerätä tilastotietoa esimerkiksi sivun kävijämäärästä sekä suosituimmista sisällöistä.

Sivustomme sisältää Googlen evästeiden lisäksi myös sosiaalisten verkostojen, kuten Facebookin evästeitä. Nämä evästeet keräävät tietoja esimerkiksi käyttäjien kiinnostuksen kohteista, joiden avulla voimme kohdentaa viestintäämme sisällöistämme kiinnostuneelle yleisölle.

Evästeiden käytön estäminen

Jos haluat estää evästeet, voit tehdä sen selaimesi evästeasetuksissa. Huomaathan tällöin, että estämällä evästeiden käytön saatat estää myös joidenkin sivuston toimintojen käyttämisen.