Palo-ovet

 

Ulko-ovien paloturvallisuusominaisuuksia tarvitaan koko ajan enemmän asuinrakentamisen tiivistyessä

Yhdyskuntarakenteemme muuttuessa urbaanimmaksi, rakennuksia kaavoitetaan ja rakennetaan jatkuvasti enenevissä määrin tiiviisti vieri viereen. Kun rakennusten etäisyydet toisistaan alittavat tietyt raja-arvot, viranomaismääräykset edellyttävät kohteessa paloturvallisia rakennusmateriaaleja.

Tietysti saatat haluta sellaista suorituskykyä oveltasi joka tapauksessa, määräyksistä viis!

Päijänne-ovilla on laaja valikoima erilaisia palo-ovia niin umpinaisena kuin ikkunoilla, sekä 15 minuutin (EI15), että puolen tunnin (EI30) paloluokassa. Valmistamme kustannustehokkaasti EI15-palonkestoluokassa umpinaisen 70 mm paksun perusoven, silloin kun hinta on sinulle kriittinen valintakriteeri. Satsaamalla vähän enemmän voit valita palo-oven joukosta EI30-luokkaan sertifioituja, umpinaisia tai ikkuna-aukollisia 90 mm paksuja ovimalleja.

Ulko-ovet äänieristyksellä

Tuli on ihastuttava elementti silloin kun se on hallinnassa. Ja äärimäisen pelottava, silloin kun se ei ole.

Kaikki umpinaiset ulko-ovimallimme saa sekä EI15, että EI30-paloluokassa. Tietyt ikkunalliset ovimallimme on saatavilla EI30-paloluokassa. Saatavilla olevia ikkunallisia malleja rajoittaa ikkuna-aukkojen kokonaispinta-ala - keskustele tarvittaessa lisää myyntimme kanssa!

Palo-ovet ovat nyt myynnissä verkkokaupassamme!

 
Anne Sirenietusivu