Teknistä etumatkaa

 

Päijänne-oven edut ovat tarkasti hiotuissa yksityiskohdissa

Kun tehdään jotain, tehdään se huolella ja hyvin. Muuten ei kannata tehdä ollenkaan.

Ulko-oven laatu muodostuu neljästä osa-alueesta seuraavasti:

  1. Lämmöneristävyyslaatu tulee tuotteen rakenteesta; mitä alhaisempi U-arvo, sitä parempi lämmöneristävyys tuotteella on. Lämmöneristävyyteen vaikuttavat käytetyt materiaalit ja ovilevyn paksuus.

  2. Pintalaatu tehdään modernein puuntyöstökonein, terävin terin, hyvin materiaalivalinnoin ja viimeistellään laadukkaalla maalauksella tai muulla pintakäsittelyllä.

  3. Korkea toimintalaatu on sitä, että vuoden juoksussa kovastikin vaihtelevat sääolosuhteet eivät ulko-oven toimintaan vaikuta; ovilevy pysyy suorana, ei hankaa kynnykseen, menee lukkoon vaivatta, eikä se vuoda ilmaa ja siten aiheuta kotiisi vedon tunnetta.

  4. Designlaadun myötä ulko-oveasi on sinun itsesi kiva katsella ja vieraiden käydessään ihailla.

Päijänne-ovella on etulyöntiasema, mitä lämmöneristävyyteen, pintalaatuun ja toimintalaatuun tulee. Entä designlaatu sitten - se on subjektiivinen asia, sen ratkaiset sinä itse.

Lue alta lisää!

 
Majakka saarni
Quick View

huippuluokan suorituskyky kaikilla osa-alueilla

Päijänne-oveen käytetyt raaka-aineet ja komponentit ovat huolella valikoituja ja laadukkaita. Henkilökuntamme omalla osaamisellaan varmistaa, että työn jälki on aina viimeisteltyä ja huolellista.

Vahvat tekniset valintamme ja vuosikausien aikana kertynyt hiljainen tieto varmistavat, että päijänne-ovilla on kiistattomia teknisiä etuja

Ulko-oven rakenne on lähtökohtaisesti kotimaamme ulko-ovivalmistajien kesken yhteneväinen. Eroa on siinä, että Päijänne-ovelta saat 90 mm paksun ovilehden jo hinnat alkaen -mallistostamme, minkä johdosta sinun ei tarvitse miettiä oven rakennevalintaa. Meidän mielestämme oven ulkonäöstä päättämisessä on yhdelle ihmiselle tehtävää kylliksi.

Tehtaamme on moderni, olemme investoineet viime vuosina rohkeasti ja hyödynnämme digitalisaatiota tuotannonohjauksessa. Tämä varmistaa tasaisen ja viimeistellyn laadun, joka on kaikessa eleettömyydessään sisäänrakennettu osa Päijänne-ovea. Jos puuntyöstökoneissa terät eivät ole huipputerässä, se tuotteen laadussa näkyy kyllä; vasta laadun puuttuessa - ei silloin kun laatu on kohdallaan.

Päijänne-ovi viimeistellään korkealaatuisella pintakäsittelyllä. Käyttämämme liuotinpohjainen maali estää kosteuden pääsyn ovilehden rakenteeseen auttaen ovea pysymään suorana paljon vesiliukoista maalivaihtoehtoa paremmin. Se ei ole myöskään naarmuherkkä ja voimme sen turvin antaa täyden takuun myös tummille sävyille. Käsittelemme liuottimia vastuullisesti kaikkien säännösten mukaisesti ja maalaamomme on suunniteltu ensisijaisesti sen käyttäjien terveyttä kunnioittaen. Katsomme, että osa vastuullista toimintaa on tehdä maapallomme resurssein mahdollisimman pitkäikäisiä ja kestäviä tuotteita, ja liuotinmaalin käyttö on osa tätä harkintaa.

Käyttämämme jalopuu on kautta linjan lämpökäsiteltyä niin puupaneeliovissa kuin kynnyksessäkin vääntelemisen ja halkeilun estämiseksi.

Kaikki valmistamamme ovet ovat levyrakenteisia, emmekä valmista kehysrakenteisia ovia lainkaan. Levyrakenteisessa ovessa on alumiinijäykistetty hdf-levy molemmin puolin. Kehysrakenteessa jäykistävää levyä ei ole, vaan pintaosat - kuten alumiiniprofiili tai puupaneeli - kiinnitetään suoraan ovilevyn kehyspuuhun. Kehysrakenteinen ovi voidaan toki valmistaa kustannustehokkaammin kalliiden jäykistelevyjen puuttuessa kokonaan, mutta levyrakenteisen oven kiistaton etulyöntiasema on sen vääntyilemättömyys. Strateginen valintamme on valmistaa kaikki tuotteemme levyrakenteella; saarnipaneeliovemme ja alumiinipintaiset parvekeovemmekin, jotka molemmat markkinoilla laajalti muutoin perustuvat kehysrakenteeseen. Tällä valinnalla varmistamme Päijänne-oven suorana pysymisen kaikissa olosuhteissa.

“Ei onnistu” ei kuulu sanavarastoomme, ei ainakaan ennenkuin jokainen kivi on käännetty ja tekniset, sekä taloudelliset tekemisen mahdollisuudet on juurta jaksain selvitetty
 

Täällä sinua varten

Päijänne-ovi on tyylikäs, korkealaatuinen ja lämmin valinta sinulle, omakotitalo- ja vapaa-ajan asuja

Ulko-ovi on asia, jonka keskivertokuluttaja elämänsä aikana ostaa aniharvoin - kenties vain yhden kerran - ja asia voi tuntua hankinnan hetkellä vieraalta ja hankalalta lähestyä. Ei riitä, että valitsee silmää miellyttävän ulkonäön, ulko-oven tekniseen suorituskykyynkin pitäisi perehtyä.

Haluamme tehdä tästä prosessista, joka sinulle ei ehkä ole rutiinia, kokemuksena helpon, sujuvan, ammattimaisen ja vaivattoman

OLE MEIHIN YHTEYDESSÄ

Palvelemme sinua asiantuntevan jälleenmyyntiverkostomme kautta ja suoraan tehtaalta monipuolisessa verkkokaupassamme, joka on avoinna 24/7.

Puhelin toimistoaikaan 010 32 39 320 ja sähköposti myynti@paijanne-ovet.fi

Olemme käytettävissäsi, jos haluat soittaa ja jutella, tai vaihtaa kanssamme sähköpostia tuotteistamme ja palveluistamme.

Täältä löydät myös yhteydenottolomakkeemme:

Ota yhteyttä