Kaikki Tuotteet

Päijänne-ovia valmistetaan 25 vuoden ulko-ovi- ja 60 vuoden puunjalostuskokemuksella, joten meillä on tieto ja taito valmistaa tuotteemme kestämään maamme ankaria sääolosuhteita; torjumaan pakkasta, sietämään kosteutta, suodattamaan ääniä ja kestämään tarvittaessa tulipaloakin.
 
 
 

Puupintaiset ulko-ovet

Saarnipaneloidut tai vaakaviilupintaiset ulko-ovemme ovat näyttäviä ja jykeviä. Yli 90%:lla puupohjaisista raaka-aineistamme on raaka-aineen jäljitettävyyteen liittyvä FSC- tai PeFc-sertifikaatti. Tuotteissamme ei käytetä eettisesti tai ekologisesti kestämättömiä materiaaleja, kuten sademetsän puulajeja tai pieniäkään määriä myrkyllisiä kemikaaleja (ns. RoHS ja REACH -direktiiveissä lueteltuja ainesosia). Kaikki mallistomme ovet on saatavilla myös pariovina tietyin mallikohtaisin kokorajoituksin.

 

 

Maalatut ulko-ovet

Maalatut ulko-ovemme on helppo mukauttaa talosi ilmeeseen sopiviksi. Voit valita oveesi tehdasväriemme sijaan myös minkä tahansa haluamasi värin yleisimmin käytetyistä värikartoista. Huomaathan, että sinun on myös mahdollista rakentaa ovesi kaksivärisenä ja määritellä sisä- ja ulkopuolelle eri värit. Kaikki mallistomme ovet on saatavilla myös pariovina tietyin mallikohtaisin kokorajoituksin.

 

 

Parvekeovet

Huhti parvekeovi-mallimme on suunniteltu talon toiseksi sisäänkäynniksi takaterasseille ja parvekkeille. Melkein rajattomasti muunneltavissa oleva lasiaukon korkeus auttaa istuttamaan Huhti-oven seinään kuin seinään.

 

 

Autotallin ovet

Talas autotallin ovet sopivat hyvin autotalleihin, harrastetiloihin, lämpimiin varastoihin, mönkijätalleihin ja muihin kohteisiin, joissa kaksiosainen käyntiovi on käytännössä tarpeen.

 

 

Ikkunat

Päijänne-oven sivu- ja yläikkunat ovat kiinteitä rakenteita ulko-oven oheen; sen rinnalle tai yläpuolelle. Ikkunamme valmistetaan ovien kanssa saumattomiksi kokonaisuuksiksi, karmit käsitellään oven kanssa samaan sävyyn - tarvittaessa kaksiväriseksi - ja lasivalinnat ovat samoja kuin ulko-ovienkin kohdalla.