Laatu

Meiltä saat sitä mitä tilaat

Tuotteemme perustuu puuhun. Puu on luonnollinen, kodikas ja todella kaunis materiaali ja siitä on meidänkin työssämme helppo lähteä liikkeelle. Tuotteidemme laadun takaamme valikoimalla käyttämämme materiaalit huolella ja kiinnittämällä erityishuomiota oviemme lämmönpitävyyteen. Tältä sivulta löydät tietoa siitä, mitä saat kun valitset kotimaisen Päijänne-oven.

mikä tekee ovesta Päijänne-oven:

 
Ulko-ovemme täyttävät rakennusviranomaisten asettamat kiristyneet vaatimukset ovien lämmönläpäisystä jo hinnat alkaen -mallistostamme lähtien. Päijänne-ovi kun on aina lähtökohtaisesti mahtavan jykevä; 90 mm paksu ja mikä parhainta, tarjoamme sen perusoven hinnalla.

Sertifioitujen tuotteidemme jatkuva auditointi niin sisäisesti kuin viranomaisenkin toimesta varmistaa muuttumattomat valmistusprosessit ja korkeana pysyvän laadun ja sen, että pilkuntarkka tekeminen on iskostunut selkärankaan kaikessa, mitä teemme.

Myönnämme valmistamillemme ulko-oville 3 vuoden tuotetakuun ja 12 vuoden suoranapysymistakuun. Pitkä takuuaika on helppo myöntää, koska luotamme tuotteeseemme ja tekemiseemme. 25 vuoden ulko-oven valmistuskokemus on opettanut meille kaiken minkä oven valmistuksesta tänä päivänä tiedämme. Perusasiat ovat olleet jo kauan hallussa, tänä päivänä tekemisessä hiotaan nyansseja.

 

Raaka-aineistamme:

Valikoimme oviimme vain parhaita raaka-aineita parhaimmilta tavarantoimittajilta, vaikka se maksaisi meille aavistuksen enemmän. Alhainen hinta ei ole käyttämiemme raaka-aineiden ja komponenttien tärkein valintakriteeri

Tuotteidemme raaka-aineet ja komponentit ovat korkealaatuisia ja vuosien tavarantoimittajayhteistyön aikana hyviksi havaittuja. Yli 90%:lla puupohjaisista raaka-aineistamme on raaka-aineen jäljitettävyyteen liittyvä FSC- tai PeFc-sertifikaatti. Tuotteissamme ei käytetä eettisesti tai ekologisesti kestämättömiä materiaaleja, kuten sademetsän puulajeja tai pieniäkään määriä myrkyllisiä kemikaaleja (ns. RoHS ja REACH -direktiiveissä lueteltuja ainesosia).


Lisää tietoa ovistamme:


Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin tuotteisiimme:

 
Kuha
Quick View
Kuha
540.00
Ulappa
Quick View
Ulappa
670.00
Aava
Quick View
Aava
760.00