rakennusliikkeille

Olemme projektikaupan luotettava ja kokenut kumppani sinulle, rakentamisen ammattilainen

Tunnemme rakennusliikkeiden projektikaupan tarpeet yli 10 vuoden vankan ammattiasiakaspalvelukokemuksemme myötä. Meiltä saat ammattimaista ja joustavaa palvelua ennakkotarjousvaiheesta aina siihen asti, että ovet ovat lastaussillalla valmiina matkaamaan työmaalle ja senkin jälkeen.

Aina tulee yllätyksiä ja suunnitelmat aikatauluineen muuttuvat matkan varrella. Päijänne-oven palvelevalla tiimillä ei mene sormi suuhun, vaan olemme joustavia ja mukautumiskykyisiä tilaus-toimitusketjun viime metreille saakka. Ensisijainen pyrkimyksemme on ollut ja on jatkossakin, että sekä osto-osastollanne, että itse työmaalla voidaan aina luottaa siihen, että Sysmän ovitehtaan kanssa yhteistyö toimii jouhevasti. Ymmärrämme hyvän jälkihoidon merkityksen, ja pystymmekin ketterän kokoisessa organisaatiossamme tarjoamaan sinulle puhelimen päähän nopeasti päätöksentekokykyisen henkilön, jolta saat tilanteeseesi asianmukaisia vastauksia ja ratkaisuehdotuksia.

Tuotantomme on tehokas ja työskentelemme jatkuvasti toimintaa edelleen parantaaksemme, joten voimme tarjota projektikohteiden tarvitsemat uniikkituotteet kilpailukykyisellä hinnalla.


asiantuntijamme palveluksessasi

Hannu Ilvonen

010 32 39 325
hannu.ilvonen (at) paijanne-ovet.fi

hannui-2018.jpg