Jälleenmyyjille

Päijänne-ovet on luotettava kumppanivalinta sinulle, arvoisa jälleenmyyjämme

Päijänne-ovi on tyylikäs ja raikas ulko-ovibrändi valikoimiisi. Pyrimme toiminnassamme aina siihen, että kuluttajat voivat kokea luottamusta tuotteeseemme, olemme heidän luottamuksensa arvoisia tilaus-toimitus-prosessin aikana. Me Päijänne-ovilla tiedostamme myös, että vielä kaupanteon jälkeenkin asiakkaalle on tarpeen kokea positiivisia kokemuksia, uskonvahvistusta ja ylpeyttä jo tehdystä ulko-ovivalinnasta.

Ei ole merkityksetöntä, minkälaisen tuotteen ihminen valitsee oman kotinsa näkyväksi käyntikortiksi ja ostoksen ollessa sen verran arvokas, luottamusta asioiden sujumiseen myös tarvitaan. Ymmärrämme kaiken tämän ja uskomme, että jälleenmyyjänä sinäkin ymmärrät. Päijänne-ovista saat palvelevan, kaupankäyntisi tukena seisovan tavarantoimittajan. Tilaus-toimitusketjumme on läpi vuoden vain 5-6 viikon mittainen ja pysymme luvatussa kiitettävästi. Tuotteemme tunnetaan laadustaan ja talomme asiakaspalvelulähtöisyydestään. Tervetuloa mukaan Päijänne-oven joukkueeseen!


ASIANTUNTIJAMME PALVELUKSESSASI

Hannu Ilvonen

010 32 39 325
hannu.ilvonen (at) paijanne-ovet.fi

hannui-2018.jpg

JÄLLEENMYYJILLEMME

Kirjaudu jälleenmyyjiemme omaan verkkoportaaliin tästä

 

OTA Rohkeasti YHTEYTTÄ

Etsimme jatkuvasti kumppanuuksia esimerkiksi asentavista organisaatioista ympäri Suomen. Täytä alla oleva yhteydenottolomake kuullaksesi lisää tuotteistamme ja yhteistyömahdollisuuksista.