Pariovet

 

Tietyt kohteet yksinkertaisesti vain tarvitsevat pariovea

Saat periaatteessa minkä tahansa Päijänne-ovimallin pariovena laajalla kokovalikoimalla niin halutessasi. Varmistamme aina, että kokonaisuus varmasti on sopusointuinen ja kuvioinnin ja ikkunoiden mittasuhteet miellyttävät silmää - niin kuin tietysti pitääkin!

Ulko-ovet äänieristyksellä

Pariovi on tyylikysymys, se on käytännöllinen kysymys ja se on tekninen kysymys

Parioven harkinta saattaa syntyä joko kiinteistön tyylistä tai sen käyttöön liittyvästä tarpeesta.

Pariovien kohdalla kannattaa käyttää hetki ajatusta siihen, mihin käyttöön se tulee. Kuljetaanko siitä arjessa säännöllisesti? Silloin avautuvan osuuden - niin sanotun käyntioven - kannattaa olla sen levyinen, että kulkeminen siitä on miellyttävää, eikä oviaukosta tarvitse pujotella.

Salliiko kohde ja haluttu ovimalli tyylillisesti epäsymmetrisen parioven tai ovi+levike -yhdistelmän? Tällöin avautuvan osuuden riittävä leveys on helpompaa järjestää.

Vai onko tärkeää tyylillisesti, että pariovi nimenomaan on symmetrinen? Silloin kannattaa aukon leveys maksimoida käyntioven leveyden varmistamiseksi ja hyväksyä loppu. Jossain kiinteistöissä asuminen nyt vaan on sellaista, että asiat eivät aina ole niin käytännöllisiä, seinät suoria tai lattiat vaaterissa - ja sehän se viehätys niissä juuri onkin!

Parioven hankinta verkkokaupassamme alkaa yksinkertaisesti valitsemalla sopiva ovimalli ja sen jälkeen pudotusvalikosta liittämällä siihen viereen toinen pariovipuolisko. Lisävarusteet ja muokkausmahdollisuudet ovat vähintään yhtä laajoja kuin yhdenkin oven kohdalla.

Päijänne-ovi on sinun näköisesi, jokaiselle jotain!

Pariovet ja levikkeet on ostettavissa verkkokaupassamme ovivalintasi viereen kohdassa Pariovi/Levike. Kätisyys ajatellaan varsinaisen käyntioven kohdalta, toissijaisen puoliskon ollessa harvemmin arjen käytössä.

 
Anne Sirenietusivu