kuluttajille

 Päijänne-ovi on tyylikäs, korkealaatuinen ja lämmin valinta sinulle, omakotitalo- ja vapaa-ajan asuja

Ulko-ovi on asia, jonka keskivertokuluttaja elämänsä aikana ostaa aniharvoin - kenties vain yhden kerran - ja asia voi tuntua hankinnan hetkellä vieraalta ja hankalalta lähestyä. Ei riitä, että valitsee silmää miellyttävän ulkonäön, ulko-oven tekniseen suorituskykyynkin pitäisi perehtyä.

Haluamme tehdä tästä prosessista, joka sinulle ei ehkä ole rutiinia, kokemuksena helpon, sujuvan, ammattimaisen ja vaivattoman.

Olemme mielellämme kumppanisi ulko-oviprojektissasi, oli sinulla sitten uudisrakennus, remontointikohde, taikka vapaa-ajan asunto. Valikoimistamme löydät kauniit lämpörakenteiset vakiomallimme levikkein, sekä sivu- ja yläikkunoin. Valmistamme ovia myös asiakkaiden omien suunnitelmien ja arkkitehtikuvien mukaan. Niin uniikkikappaleet kuin mallistotuotteemmekin valmistetaan aina tilauksesta, joten räätälöinti mieltymyksiesi mukaan on mahdollista kaikissa tapauksissa. Siltä osin kuin asiat eivät ole sinulle tuttuja entuudestaan, kerromme mielellämme lisää ja autamme valinnoissa.

 

Valmistettu Suomessa

Asiantuntevaa

palvelua
Lämmin valinta

 

Päijänne-ovet

Päijänne-ovia valmistetaan 25 vuoden ulko-ovi- ja 60 vuoden puunjalostuskokemuksella, joten meillä on tieto ja taito valmistaa tuotteemme kestämään maamme ankaria sääolosuhteita; torjumaan pakkasta, sietämään kosteutta, suodattamaan ääniä ja kestämään tarvittaessa tulipaloakin.

Päijänne-oven perusmallisto on markkinoiden lämpimimmästä päästä: se on 90 mm paksu ja täyttää tiukimmatkin lämmönläpäisyvaatimukset, joten Päijänne-ovelta saat jo perusoven hinnalla erityisen lämpimän ja huomiotaherättävän jykevän oven. Kaikki ulko-ovemme ovat CE-sertifioituja ja ne suunnitellaan ja valmistetaan Päijänteen äärellä, Sysmässä. Ulko-ovillemme on myönnetty kotimaisen korkean valmistusasteen osoittava Avainlippu-merkki.


Ole meihin yhteydessä

Palvelemme sinua asiantuntevan jälleenmyyntiverkostomme kautta ja suoraan tehtaalta monipuolisessa verkkokaupassamme, joka on avoinna 24/7.

Puhelin toimistoaikaan 010 32 39 320 ja sähköposti myynti@paijanne-ovet.fi

Olemme käytettävissäsi, jos haluat soittaa ja jutella, tai vaihtaa kanssamme sähköpostia tuotteistamme ja palveluistamme.

Täältä löydät myös yhteydenottolomakkeemme:

Ota yhteyttä


Löydä asiantuntevat jälleenmyyjämme:

Jälleenmyyjät