Päijänne-ovet haluaa kääntää katseet sisäänkäyntiin

 

Vaatimattomuus kaunistaa, tässä maassa on tapana sanoa. Suomalaisten talojen perusdesign on ollut kautta aikain kansakuntamme luonteelle sopiva: tarkoituksenmukainen, pröystäilemätön, neutraali. Talojen sisäänkäynnit ovat olleet sitä niin ikään. Pienin askelin on tämä trendi kääntymässä. Olemme Päijänne-ovilla huomanneet vuosien saatossa tapahtuneen hienovaraisen muutoksen asumiseen, sen muotoiluun ja varusteluun liittyen niihin lisääntyneinä satsauksina. Otamme muutoksen kiitoksella vastaan ja heitämme mielihyvin lisää bensaa tuleen.

Meillä Päijänne-ovilla on missio: haluamme kääntää kaikki katseet sisäänkäyntiin. Haluamme nostaa estradille näyttäviä sisäänkäyntikokonaisuuksia, vaihtoehtoja erilaisiin kohteisiin ja eri suuruisiin budjetteihin ja yksinkertaisesti herätellä ihmisiä antamaan sisäänkäynnille sen ansaitseman arvon. Haluamme opettaa sinua vaatimaan oveltasi enemmän niin visuaalisesti kuin tekniseltä suorituskyvyltäkin.

Ovella on päivänselvän tehtävänsä lisäksi monta roolia, joita ei tule miettineeksi. Ulko-ovi täydentää talosi arkkitehtuuria omalla designillaan, korostaa se sitten perinnerakentamisen tunnelmaa, tai modernia muotoilua, taikka jotain siltä väliltä. Hyppääkö se esiin ympäröivästä seinästä, jolloin sillä haetaan aksenttia, vai piiloutuuko se huomaamattomana asennusympäristöönsä? Kaikilla näillä valinnoilla on kokoaan suurempi viesti.

Siinä missä ulko-ovi on ulospäin arkkitehtuuria, sisäänpäin se on osa sisustusta. Onko sinulle merkityksellistä, että ovi sopeutuu hyvin eteisympäristöön vai onko se kokonaan unohdettu integroida osaksi sisustuskokonaisuutta? Mitä ajattelet ylipäätään kodin sisustuselementeistä, ovatko ne sinulle enemmän funktionaalisia asioita vain myös visuaalisesti tarpeen? Molemmat sinänsä ovat oikeita vastauksia, sinä päätät, sillä kotisi tulee olla sinun näköisesi.

Lopuksi mutta ei vähäisimmäksi, jo ulko-ovesi kertoo tulijalle suhteestasi siisteyteen; onko sisäänkäyntisi sekainen, väylä sille tukkoinen ja ulko-ovesi ehkä täynnä sormenjälkiä ja muutenkin nuhjuinen? Me Päijänne-ovilla haluamme ystävällisesti muistutella, että ulko-ovi kaipaa pesua ja huoltoa siinä missä mikä tahansa käsin kosketeltava pinta kotona. Auton pesemistä säännöllisesti ei unohda kukaan, mutta kuinka moni todella pitää ulko-ovensa puhtaana ja huollettuna?

Laitetaan kaikki katseet sisäänkäyntiin ja annetaan sille arvo: sen tekeminen on parhaillaan liki ilmaista, eikä välttämättä edellytä varsinaista ulko-oviremonttiakaan. Me Päijänne-ovilla haluamme yksinkertaisesti nähdä, että jokaisessa suomalaisessa kodissa oleva ovi ja sisäänkäynti on nätisti näkyvillä, houkutteleva, tervetuloa toivottava ja siisti.

Tulija havainnoi tiedostamattaan sisäänkäynnistäsi kaikki nämä yllä mainitut asiat ovea lähestyessään, jopa ennen kuin hän kohtaa sinut. Mikä muu kotisi kohta kielii näistä kaikista seikoista näin näkyvästi ja näin nopeasti? Sisäänkäyntisi on kodin huutomerkki!

Me Päijänne-ovilla uskomme, että kaikki katseet kannattaa kääntää sisäänkäyntiin. Aina se ei vaadi rahallista panostustakaan, ämpärillinen pesuvettä ja rätti tai pesusieni on riittävä alku. Annetaan sisäänkäynnille sille kuuluva arvo!

Anne

 
 
 

Blogin kirjoittaja Anne Sireni, on Päijänne-oven toimitusjohtajana brändin, markkinoinnin ja yrityksen toiminnan kehittämisen hermokeskus. Anne visualisoi, suunnittelee, tutkii, perehtyy ja haaveilee. Hän kuuntelee ja haluaa ymmärtää. Asioiden tekeminen aina vain paremmin on Annelle sydämen asia ja työssään Päijänne-ovilla hän pääsee toimimaan sen lisäksi että mukavuusalueellaan, myös itseään sopivasti haastaen ja uusiin tilanteisiin heittäytyen.

 
 
Anne Sireni CEO
 
Guest User