Ohjeet ja tekniset tiedot

 

Onko ovi oikea- vai vasenkätinen? Vakiomittainen vai erikoiskokoinen? Minkäkokoinen karmi minun tulisi valita? Mietityttääkö oviemme asentaminen; osaisikohan sen tehdä itse vai olisiko syytä teettää työ ammattilaisella? Miten on takuu- tai toimitusasioiden kanssa? Mitä tietoja tallennamme asiakkaistamme? Näihin ja muihin kysymyksiin löydät vastaukset tältä sivulta. 

 
 
 
 

Oviemme tekniset tiedot

U-arvo(W/m2K) Vakio-ovi 70mm: 0,7–1,0; Polar-matalaenergiaovi 90mm: 0,56–0,87 Ovilevy pinta
Maalattu HDF-levy tai öljytty, lämpökäsitelty saarniviilu
Ovilevyn jäykiste Alumiinilevyt molemmin puolin
Ovilevyn kehys Oksattomaksi sormijatkettua mäntyä
Ovilevy eriste Freoniton polystyreeni...
 

 

Ostajan opas

Tervetuloa ostoksille Päijänne-ovien ulko-oviverkkokauppaan! Tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa. Oven kuva ja hinta päivittyvät valintojesi mukaan. Voit mukavalla tavalla käyttää kauppaamme päätöksenteon tukena; suunnitellessasi sopivaa ratkaisua voit selata sivuillamme eri ovimalleja, vaihdella värejä ja mittoja, sekä klikkailla mieluisia lisävarusteita - samalla oven ulkonäön ja hinnan kehittymistä tarkkaillen...

 

Oven asennus- ja huolto-ohje

Päijänne ulko-oven asennus- ja huolto-ohje. Lue ohjeet huolellisesti ennen asentamista. Seuraa ohjeita, ja ole tarkka mittojen ja tarkistusten kanssa.

Ohje kattaa tärkeitä tietoja ovien vastaanottamiseen, varastointiin ja suojaukseen liittyen, asennus- ja huolto-ohjeet ja sisältää lisäksi takuutietoja juuri oven ostaneelle. 

...

 

Takuuehdot

Myönnämme valmistamillemme ulko-oville 3 vuoden tuotetakuun ja 12 vuoden suoranapysymistakuun.  Emme vastaa normaalista kulumisesta tai virheellisen varastoinnin, asennuksen, käytön tai huollon aiheuttamista toimintahäiriöistä. Jos ovi todetaan virheelliseksi, me joko korjaamme oven tai vaihdamme sen uuteen, valintamme mukaan, tai hyvitämme ostohinnan. Takuu astuu voimaan ovien ostopäivänä...

 
 
 

Toimitusehdot

Sopimus-, tilaus-, toimitus- ja takuuehdot. Ehtojen pääkohdat: TILAUS: Tilaus tehdään verkkokaupassa, ja sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Päijänne-ovet on lähettänyt kirjallisen tilausvahvistuksen sähköpostitse tai kirjeitse. TOIMITUSAIKA JA HINTA: Toimitusaika vaihtelee Päijänne-ovien tehtaan kuormituksen mukaan, kulloinenkin toimitusaika on nähtävissä verkkokaupan ostoskorin yhteydessä...

 

GDPR:n mukainen tietosuojaseloste

Keräämme asiakkaidemme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötiedot ovat eri yhteydenpitovälinein asiakkaidemme itsensä luovuttamia ja käsittelemme niitä luottamuksellisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) edellyttämällä tavalla asianmukaisesti suojattuna. Emme koskaan luovuta henkilötietoja yrityksemme ulkopuolelle. Lue lisää tietosuojaperiaatteistamme alla olevasta dokumentista.

 
 
 
 
 
 

 

Alla olevat suoritustasoilmoitukset liittyvät CE-sertifiointiin ja ilmoitusten laatimisvelvollisuus tulee EU:n rakennustuoteasetuksesta. Tästä löydät Päijänne-ovien suoritustasoilmoitukset, eli ns. DoP-dokumentit (Declaration of Performance) kustakin tuoteryhmästämme.

Lataa:

DoP_Polar-mallisto.pdf

DoP_ulko-ovet.pdf

DoP_parvekeovet.pdf

DoP_levikkeet-ja-yläikkuna.pdf