Takuuehdot

 

Pahoittelemme, jos Päijänne-ovessasi on ilmennyt ongelma. Jos tuotteessa on virhe, tee reklamaatio tehtaallemme sähköpostitse osoitteeseen palaute@paijanne-ovet.fi tai postitse osoitteeseen Sysmän Ikkuna ja Ovi Oy, palautteet, Vääksyntie 331, 19700 Sysmä.

Palautteenne käsitellään nopeasti ja tehokkaasti kun toimitatte meille oven mallin, tilausnumeron, ostopäivän, yhteystietonne, josta teidät tavoittaa arkisin klo 8-16, osoitteen, jossa tavara voidaan tarkistaa, sekä kuvauksen ongelmasta ja tuotteesta mielellään valokuvineen.

Kun olemme vastaanottaneet palautteenne, lähetämme teille vahvistuksen palautteen saapumisesta. Tutkimme palautteenne pikimmiten ja ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin viimeistään kuukauden kuluessa palautteen saapumisesta.

Takaamme, että ovemme ovat virheettömiä sekä materiaaliltaan että työn laadultaan.

Myönnämme valmistamillemme ulko-oville 3 vuoden tuotetakuun ja 12 vuoden suoranapysymistakuun. Emme vastaa normaalista kulumisesta tai virheellisen varastoinnin, asennuksen, käytön tai huollon aiheuttamista toimintahäiriöistä. Jos ovi todetaan virheelliseksi, me joko korjaamme oven tai vaihdamme sen uuteen, valintamme mukaan, tai hyvitämme ostohinnan. Takuu astuu voimaan ovien ostopäivänä.

Ovien toimimattomuuteen vaikuttaa merkittävästi asennustapa. Asentaminen tulee aina tehdä ammattitaitoista asentajaa käyttäen ja valmistajan ohjeiden mukaisesti. Myös huoltaminen tulee tehdä antamiemme ohjeiden mukaisesti. Oville sallitaan käyristymistä ja mittamuutoksia väliaikaisesti kosteus- ja lämpötilaolosuhteiden muutoksesta johtuen 0 - 5 mm. Ei ole harvinaista, että vääntymistä tapahtuu tilapäisesti, kun ovi tuodaan tehtaalta kohteeseensa, uusin kosteus- ja lämpötilaolosuhteisiin.

Oven toiminnallista ja kosmeettista laatua arvioidaan seuraavien seikkojen valossa:

Pintakäsittely

Oven ja karmin pinnan virhettä tulee arvioida normaalilta katseluetäisyydeltä, joka tarkoittaa 1-2 metriä. Valon tulee kohdistua oven pinnalle katsojan takaa. Pintaa arvioidaan kokonaisuutena ja huomioon otetaan pinnalle ominainen rakenne. Pinnan tulee olla yleisvaikutelmaltaan yhdenmukainen. Huomioi, että eri materiaali- ja värieristä johtuen viilutetuissa ovissa voi olla valmistuserien kesken pieniä sävyeroja. Viilutettujen ovien värivaihtelua ei pidetä virheenä.

Ovilevyn suoruus

Ovilevyn tasopoikkeama saa olla enintään 5 mm, kun ovikoko on enintään 10 x 21M. Tätä suuremmilla ovilla tasopoikkeama saa olla enintään 7 mm. Mustiin ja tumman ruskeisiin oviin kohdistuu voimakasta lämpörasitusta tumman pintavärin takia. Siitä voi aiheutua vauriota, kuten ovilehden käyristymistä yli 5 mm. Nämä vauriot eivät ole korvattavia tuotevaurioita.

Ovilevyn suorakulmaisuus ja ristimitta

Ovilevyn suorakulmaisuus/ristimitta saa poiketa enintään 1,0 mm.

Käyntiväli

Asennetun ovilevyn ja karmin välinen käyntiväli on kaikilla sivuilla 2,5 +/- 1,5 mm.

Lasinvalmistaja antaa lasielementille 5 vuoden tiiveystakuun.

Sopimusehdot

Sysmän Ikkuna ja Ovi Oy noudattaa rakennustuotteiden yleisiä hankinta- ja toimitusehtoja (RYHT2000)

Lataa takuuehdot.pdf