Sopimus-, tilaus-, toimitus- ja takuuehdot

 

Ehtojen pääkohdat:


TILAUS:

Tilaus tehdään verkkokaupassa, ja sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Päijänne-ovet on lähettänyt kirjallisen tilausvahvistuksen sähköpostitse tai kirjeitse

TOIMITUSAIKA JA HINTA:

Toimitusaika vaihtelee Päijänne-ovien tehtaan kuormituksen mukaan, kulloinenkin toimitusaika on nähtävissä verkkokaupan ostoskorin yhteydessä. Ostettaessa on nähtävissä reaaliaikaisesti mahdolliset HINTAETU- toimitusviikko/viikot, joille tehdas voi antaa hintaetua, jotta tehtaan kuormitus saadaan täyteen. Päijänne-ovet pidättää oikeuden valmistaa tuotteet myös aiemmin kuin vahvistettuna viikkona. Toimitus on tässäkin tapauksessa vahvistetun toimitusviikon mukainen. Toimitusviikko tarkoittaa sitä viikkoa, jolloin tuotteet lastataan tehtaalla.

PERUUTTAMISOIKEUS:

Tuotteet tehdään tilauksen mukaisesti mittatilaustyönä, joten tilausvahvistuksen toimittamisen jälkeen tilaukselle ei ole peruuttamisoikeutta.

MAKSUTAVAT:

Verkkomaksu, rahoitus tai lasku. Laskulla maksettaessa Päijänne-ovet tarkistaa tilaushetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, jonka vuoksi tilaajalta kysytään henkilötunnus. Yli 15 t€:n arvoiset laskulla maksettavat tilaukset vaativat 30 %:n ennakkomaksun tilattaessa.

TOIMITUS:

Toimitus tapahtuu Manner-Suomessa välille Hanko – Napapiiri painorajoittamattomille ja kuorma-autolla ajettavan tien varteen. Mahdolliseen tilapäiseen painorajoituksen ylittämiseen asiakkaan kuuluu kysyä poikkeuslupaa paikalliselta tiemestarilta. Muille alueille toimitus sovitaan tehtaan kanssa tapauskohtaisesti. Toimitusehto on Autossa toimitusosoitteessa (CIP Incoterms 2011). Saari

 

Lataa toimitusehdot.pdf