tehi.jpg

TEHI

alk. 920 € -15%

Tehi ulko-ovimallimme ovat nappivalinta perinteisen tyylin ystäville; perinnetaloihin, maatilojen päärakennuksiin, kartanoihin ja muihin näyttäviin kokonaisuuksiin. Klassinen ikkuna kruunaa kokonaisuuden.


+ Yleistä tietoa ovistamme

Kaikki tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Päijänteen äärellä Sysmässä. Meillä on 25 vuoden kokemus ulko-ovivalmistuksesta ja 50 vuoden kokemus puunjalostuksesta, joten meillä on tieto ja taito valmistaa tuotteemme kestämään maamme ankaria sääolosuhteita; torjumaan pakkasta, sietämään kosteutta, suodattamaan ääniä ja kestämään tarvittaessa tulipaloakin. Kaikki tuotteemme täyttävät viranomaisten lämmöneristävyyteen liittyvät U-arvovaatimukset ja ovat CE-sertifioituja.

+ Raaka-aineet ja komponentit

Tuotteidemme raaka-aineet ja komponentit ovat korkealaatuisia ja vuosien tavarantoimittajayhteistyön aikana hyviksi havaittuja. Yli 90%:lla puupohjaisista raaka-aineistamme on raaka-aineen jäljitettävyyteen liittyvä FSC- tai PeFc-sertifikaatti. Ovissamme ei käytetä eettisesti tai ekologisesti kestämättömiä materiaaleja, kuten sademetsän puulajeja tai pieniäkään määriä myrkyllisiä kemikaaleja (ns. RoHS ja REACH -direktiiveissä lueteltuja ainesosia).

+ Tietoa toimituksesta

Toimitusaika vaihtelee Päijänne-ovien tehtaan kuormituksen mukaan, kulloinenkin toimitusaika on nähtävissä verkkokaupan ostoskorin yhteydessä. Tehtaan toimiessa normaalissa valmistusrytmissä, tilauksesta toimitukseen kuluu viisi viikkoa.

Ovi toimitetaan aina karmeineen pakattuna kuormalavalle ja kevyesti suojattuna lyhytaikaista ulkovarastointia varten. Suosittelemme kuitenkin, että tarkastat tuotteen heti sen saavuttua kotipihaan asennusohjeissa kerrotulla tavalla ja siirrät oven säältä suojaan asennusta odottamaan.

Tutustu tarkemmin: Oven asennus- ja huolto-ohje

Käytämme pääasiallisena huolitsijanamme Schenker Oy:tä, jonka jakeluverkosto on maanlaajuinen. Valtaosassa tapauksista manner-Suomessa tänään tehtaalta noudetut tuotteet ovat ylihuomenna jakelussa kotiosoitteisiin. Rahdin hinta kotiovellesi toimitettuna on alkaen 100€ sis. alv. Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteen suoraan tehtaaltamme Sysmästä, jolloin rahtia ei veloiteta.

+ Tilauksen peruuttamisoikeus

Kaikki tuotteemme tehdään tilauksen mukaisesti mittatilaustyönä, joten tilausvahvistuksen toimittamisen jälkeen tilaukselle ei ole peruuttamisoikeutta.