Takaisin / Ikkunat / Sivuikkuna
sivuikkuna.png

SIVUIKKUNA

alk. 390 €

Erityisen korkea tai erityisen leveä asennusaukko saattaa olla harkittu tyyliratkaisu tai puolivahinko remontin tai saneerauksen seurauksena. Asenna kiinteä ylä- tai sivuikkuna, taikka molemmat, uuden ulko-ovesi yhteyteen ja saat sisäänkäyntiisi juhlavuuden tuntua. Myös täysin umpinainen ulko-ovi toimii tyylillisesti todella upeasti sivu- ja yläikkunoiden välissä.


+ Yleistä tietoa

Kaikki tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Päijänteen äärellä Sysmässä. Meillä on 25 vuoden kokemus ulko-ovivalmistuksesta ja 50 vuoden kokemus puunjalostuksesta, joten meillä on tieto ja taito valmistaa tuotteemme kestämään maamme ankaria sääolosuhteita; torjumaan pakkasta, sietämään kosteutta, suodattamaan ääniä ja kestämään tarvittaessa tulipaloakin. Kaikki tuotteemme täyttävät viranomaisten lämmöneristävyyteen liittyvät U-arvovaatimukset ja ovat CE-sertifioituja.

+ Raaka-aineet ja komponentit

Tuotteidemme raaka-aineet ja komponentit ovat korkealaatuisia ja vuosien tavarantoimittajayhteistyön aikana hyviksi havaittuja. Yli 90%:lla puupohjaisista raaka-aineistamme on raaka-aineen jäljitettävyyteen liittyvä FSC- tai PeFc-sertifikaatti. Tuotteissamme ei käytetä eettisesti tai ekologisesti kestämättömiä materiaaleja, kuten sademetsän puulajeja tai pieniäkään määriä myrkyllisiä kemikaaleja (ns. RoHS ja REACH -direktiiveissä lueteltuja ainesosia).

+ Tietoa toimituksesta

Toimitusaika vaihtelee Päijänne-ovien tehtaan kuormituksen mukaan, kulloinenkin toimitusaika on nähtävissä verkkokaupan ostoskorin yhteydessä. Tehtaan toimiessa normaalissa valmistusrytmissä, tilauksesta toimitukseen kuluu viisi viikkoa.

Käytämme pääasiallisena huolitsijanamme Schenker Oy:tä, jonka jakeluverkosto on maanlaajuinen. Valtaosassa tapauksista manner-Suomessa tänään tehtaalta noudetut tuotteet ovat ylihuomenna jakelussa kotiosoitteisiin. Rahdin hinta kotiovellesi toimitettuna on alkaen 100€ sis. alv. Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteen suoraan tehtaaltamme Sysmästä, jolloin rahtia ei veloiteta.

+ Tilauksen peruuttamisoikeus

Kaikki tuotteemme tehdään tilauksen mukaisesti mittatilaustyönä, joten tilausvahvistuksen toimittamisen jälkeen tilaukselle ei ole peruuttamisoikeutta.