Piilosaranointi on tyylikäs ja huoltovapaa valinta

 

Et ole ehkä koskaan tullut ajatelleeksi, että perinteisille tappisaranoille on olemassa huoltovapaa ja täysin rakenteisiin piiloutuva vaihtoehto. Piilosarana on varsin yleinen ja tavallinen asia Keski-Euroopassa, mutta me suomalaiset olemme jo vuosikymmenten ajan tottuneet voitelemaan narisemaan taipuvaisia tappisaranoitamme.

Piilosarana piiloutuu nimensä mukaisesti kokonaan oven ja karmin rakenteisiin, tehden ulko-ovesta linjakkaan ja viimeistellyn näköisen. Piilosarana on tyylitietoisen rakentajan ja remontoijan ehdoton ykkösvalinta!

Sen hyödyt eivät rajoitu pelkkään ulkonäköön; piilosarana on täysin huoltovapaa. Se asennetaan tehtaalla huolellisesti paikalleen ja toimii siinä vuosikaudet aina yhtä ääneti ja tyylikkäästi. Unohda öljypullot ja karmia pitkin valuva rasvaraita - samalla kun uudistat ulko-ovesi, hankkiudu eroon saranoiden huoltovaivasta!

Piilosarana sisältäpäin

Piilosarana sisältäpäin

Piilosarana ulkoapäin

Piilosarana ulkoapäin